Политика за Личните данни

141 ("нас", "ние", или "нашият") притежава http://141ou.com ("Уеб сайта", "Интернет страница"). Тази страница Ви информира за нашите правила относно събирането, използването и разкриването на Лична информация.

Използвайки Уеб сайта, вие приемате събирането и използването на информация в съответствие с тази политика.

Събиране и използване на лична информация

Посещението и ползването на страниците в този уеб сайт не изисква регистрация от потребителите и не се събира и съхранява информация за тях. В някои раздели на сайта (например: абонамент за новини) от потребителя може да се изисква да подаде своя емайл. Той е нужен за използване на обратна връзка при публикуване на нови материали в сайта. Гарантираме, че няма да използваме тази информация по друг начин и няма да я предоставяме на трети лица.

Поради естеството си на дейност 141 ОУ " Народни будители" обработва лични данни и е регитриран администратор на лични данни по смисъла на чл. 3, ал.1 от Закона за защита на личните данни и е вписана в регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри на личните данни по чл.10, ал.1, т.2 от ЗЗЛД. Пълният документ по защит на личните данни в 141 ОУ "Народни будители", може да бъде свален от ТУК



Данни от дневника
Подобно на много оператори на сайтове, ние събираме информация, която браузърът ви изпраща всеки път, когато посещавате нашия сайт ("Log Data"). Тези данни от дневника могат да включват информация, като адрес на интернет протокола на вашия компютър („IP“), тип браузър, версия на браузъра, страниците на нашия сайт, които посещавате, час и дата на посещението ви, време, прекарано на тези страници и други статистика.



За "Бисквитките"

Ние използваме бисквитки или подобни инструменти на нaшия сайт, за да подобрим неговото представяне и улеснят Вашето сърфиране.

Какво са бисквитки?

Бисквитките (“cookies”) представляват малки файлове, състоящи се от текстов набор от информация, която даден уеб сайт прехвърля от уеб браузъра на твърдия диск на Вашия компютър, както временно, докато трае посещението Ви, или понякога за по-дълги периоди, в зависимост от вида “бисквитка”. “Бисквитките” изпълняват определени функции (включително да Ви разграничат от останалите потребители на същия уеб сайт или да запаметят определена информация, свързана с Вас, като например Вашите предпочитания) и се използват от повечето сайтове, за да улеснят Вашето сърфиране.

Как и какви бисквитки използваме

Функционални бисквитки

Използваме бисквитки, които позволяват на уеб сайта да запаметява Вашите действия и предпочитания (като например потребителско име, език, възраст, размер на шрифта и други настройки за показване) за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато посещавате сайта или преминавате от една страница към друга.

Сесийни бисквитки

Използваме сесийни бисквитки:

за да Ви разпознаваме, когато се връщате на нашия сайт, за да използвате услугите ни. Помнете, че бисквитките не могат да навредят на Вашите файлове или да увеличат риска от вируси в компютъра Ви.

Бисквитки на трети страни

Използваме бисквитки на трети страни, които позволяват харесване или споделяне на съдържание в Социалните мрежи, бисквитки от Google Analytics, които помагат за проследяване трафика на уеб сайта и други бисквитки свързани с външни системи и сайтове интегрирани към уеб сайта.

Лични данни от бисквитките

Личните данни събрани от бисквитките се използват единствено и само за осъществяването на конкретни функции в сайта, свързани със самия потребител.

Как да управлявате бисквитките

Повечето стандартни браузъри дават възможност да променяте настройките за „бисквитки“. Обикновено можете да намерите тези настройки в меню „опции“ или „предпочитания“ на вашия браузър. Повече информация относно това как да управлявате бисквитки (включително да как да ги изтриете) според вида на браузъра, който ползвате, може да намерите на следните линкове:

Internet Explorer – https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#ie=ie-10

Firefox – https://support.mozilla.org/t5/How-To/Cookies/ta-p/16348

Chrome – https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&ref_topic=14666

Safari – https://support.apple.com/kb/PH5042?locale=en_US

iOS – https://support.apple.com/en-us/HT201265

Моля да имате предвид, че ограничаването и спирането на бисквитките, може да доведе до спиране на функционалности, некоректна работа и ограничаване на потребителското Ви преживяване с нашия уеб сайт.

 

Повече информация

Повече информация за това как „бисквитките“ се използват в интернет пространството може да намерите тук: www.aboutcookies.org.



Сигурност

Сигурността на Вашата лична информация е важна за нас, но не забравяйте, че нито един метод за предаване през Интернет, нито метод за електронно съхранение, не са 100% сигурни. Въпреки че се стремим да използваме търговски приемливи средства за защита на вашата лична информация, не можем да гарантираме нейната абсолютна сигурност.




Промени в политиките за лични данни

Ние си запазваме правото да актуализираме Политиките за поверителност и лични данни. В слаучай че настъпят промени, обновените политики ще бъдат публикувани на Уеб сайта. Препоръчваме Ви да преглеждате Политиките за поверителност и лични данни периодично за настъпили промени.


За връзка с нас

Ако имате някакви въпроси относно тези условия, моля свържете се с нас.

ж.к. „Свобода”, ул.”Народни Будители” (до бл. 5)
София
1231 Бългрия

  • Телефонен номер: 0884 80 14 43
  • Имейл адрес: 141sou@gmail.com