Вход към Електрония дневник

Как да използваме Електронен Дневник

Уважаеми, ученици и родители!

С цел улесняване на комуникацията на нашата училищна общност в 141во ОУ "Народни Будители" гр.София е въведен  в употреба новият електронен дневник. Той е най- бързата и удобна платформа за връзка относно оценки, отсъствия и отзиви за учениците , както и за предаване на информация свързана с  училищния живот.Така родителите ще бъдат добре запознати и ангажирани с постиженията и евентуалните затруднения на децата си.

За да може да работите с електронния дневник трябва да си направите  регистрация

Регистрация за родител / настойник

1. Кликнете  ТУК 

2. Натиснете “Вход” 3. Натиснете “Регистрация”       


3. Натиснете “Регистрация”4. Въведете Вашият телефонен номер и натиснете “Напред” 

Внимание : “ 0 ” та в началото на телефонният номер НЕ се въвежда. 

5. Попълнете Вашите имена, имейл, потребителско име и парола

Внимание: Въведете коректно на кирилица името и Фамилията си. Помнете потребителското име и парола , тък като с тях ще достъпвате системата в бъдеще.
Ако Вашият телефон е вече въведен в системата от класния ръководител, то Вие автоматично ще получите достъп до електронния дневник. В случай, че не е така, продължете със следващте стъпки.
1.Изберете училището на Вашето дете, посочете че сте родител и въведете данните на ученика.
Внимание: Важно е да въведете 100% Коректни Данни за Вашето дете. В противен случай регистрацията Ви няма да бъде активирана.2. На този етап можете да добавите и друг ученик/ брат или сестра/
3 .Очаквайте администраторът във Вашето училище да потвърди и активира профила Ви.
Внимание: Ще получите имейл, когато вашият профил бъде потвърден от училищния администратор.


Уважаеми родители,

Следете живота в училище , постоянно и своевременно се информирайте за резултатите и постиженията от труда на Вашето дете. Тук Вие имате достъп до електронния бележник само на своето дете. В него се съдържа цялата информация за оценките, отсъствията и евентуалните забележки.
За повече информация и безпроблемна работа с Електронния дневник , може да ползвате специално създаденоте Ръководство, а при проблем с регистрацията, моля да се свържете с класния ръководител. 

Следвайки международно признатите практики за информационна сигурност, бихме желали да Ви информираме, че ШКОЛО ООД получи сертификат за информационна сигурност ISO/IEC 27001 2017. Сертификацията на система за управление на Сигурност на информацията, съгласно ISO/IEC 27001 2017 доказва , че Школо ООД гарантира в максимална степен сигурността, както на собствената си информация, така и на тази своите клиенти и партньори.